Sunday, February 28, 2016

たこやきパーティ – TAKOYAKI Party


初めてのたこやき会@我が家。
思ってた以上にかなり美味しくできちゃいました!!
見た目もまんまるで、周りはカリッと中はとろ~っと。
定番の具の他に、+チーズ&コーンもイケました!
これでいつでも関西人になれますな。
(肝心の出来上がりの写真は、しばらく続いていたiPhone&Windowsの
不仲現象中にその他の写真と共に行く方知れずに)
久々の野菜たっぷりバーニャカウダも良かったです♪
(引っ越し後、バーニャカウダポットはどこに!?
と焦ったけど、比較的早く見つかって良かった。。。)
他にアボカドディップ、チキンローストと
チョコレートケーキを用意しました。
とても楽しかったので、また企画したいな。

My first try to cook “Takoyaki; one of the soul food in Kansan area” inviting my friends.
(Sorry, the photos of our perfect Takoyaki have gone somewhere from my windows PC after uploading from my iPhone)
Sooo yummy!!  We could make Takoyaki so beautifully and enjoyed a lot along with bagna càuda.
I was lucky I could find the 
bagna càuda pot without many difficulties although I did not remember where I kept it in the kitchen cabinets.
I also cooked some avocado dip, roasted chicken & baked chocolate cap-cakes for my guests.
It's a really lovely day and I hope I can throw a Takoyaki party again.

No comments:

Post a Comment