Friday, May 6, 2016

シャトルシェフ の伝道師 - Becoming a big fan of Shuttle Chef




I and my friend visited a new apartment of our colleague who is a very attractive and also ace at her job - we both like her very much.
She enthusiastically tells us good points about a "Shuttle Chef", Thermos Vacuum Insulation Cooker.
On that day in the middle of March, we were so excited that we had a chance to enjoy dishes cooked by herself for the first time.
Her place is so amazing & comfortable, with sophisticated & well selected furniture and goods.
And the homemade meal she served for us!!
Yes, she took time and cooked for us using the Shuttle Chef and they were really really nice.
Thanks to her, we really enjoyed the time while chatting for a long time, looking at the beautiful landscape to change outside of the windows, and enjoying tasty dishes.
もう3月半ばのこととなりますが、
女性としてだけでなく人間的にとても魅力的で
仕事もデキちゃう同僚の方の新居へお邪魔させていただきました。
会社でのランチタイム、シャトルシェフの魅力を熱く語る彼女の手料理を初めていただくことに。
全て丁寧に選ばれ、洗練された居心地の良いお部屋でいただくお料理、
それは、もう幸せな時間。
遠くまで見渡せる、移りゆく光と影が美しい窓の外を眺めつつ、
シャトルシェフでじっくり作ってある手料理も堪能、
おしゃべりがつきない時間でした。
美味しいお料理、本当にご馳走様でした!

And so I got the one for me!
I started to use the Shuttle Chef from boiling a big bamboo shoot, the taste of spring in Japan.
Now I love this simple & echo-conscience cooking style, using it to cook tasty meal almost every day.
ということで、その魅力のとりこになった私もシャトルシェフを購入。
エコで簡単に美味しくできるのでいろいろな料理に活用してます。
まずは筍の下ごしらえで大活躍でした♪
とても大きなたけのこ1本茹でて、タケノコご飯やら、炒め物やらピクルス、と春の味覚を満喫できました。







No comments:

Post a Comment