Tuesday, May 17, 2016

4月の特筆すべきイタリアン - Italian dishes unforgettable in April


その1
会社のサポートプログラムで
チームの皆さんと荒木町ディナー@トラットリア La VITA

このサイトに書いてあるように
イタリアン=オリーブオイル&ガーリックの固定概念を覆す
素材が全面に出てくるイタリアンでした。
私は好きだなー

#1 - Florentine style Italian
We enjoyed Italian dinner @ trattoria La VITA in Araki-cho for the team get together by company's friendship support program.
As introduced on this web site, we could enjoy fabulous dishes without overly cooked.
The minimum seasonings for high quality ingredients, not like typical Italian taste as we could easily imagine the combination of olive oil & garlic.


あんなにコシのある手打ちパスタ、初めて!
アーモンドがたっぷりはいったソースです。
I was also fascinated by this homemade pasta with strong springiness, 
served with a almond sauce.



その2 
同僚の送別会@新宿3丁目のイル バーカロ
こちらは、定番のイタリアンテイスト満載メニューたくさんで
美味し、楽しのお店。
ヴェネチアスタイルだそうです。
立ち飲みスペース奥にも実は広いスペースがあって、
たくさんのご陽気な人々でとっても賑わっています。

#2 - Venetian style Italian
We threw a farewell party for our colleague @ IL Bacaro, Shinjuku 3-chome.
They have a big space in the back of standing bar at the entrance and plenty of familiar & authentic Italian menu they can serve.  A lot of 
people are drinking and enjoying their dishes happily.
その日おすすめのアンティパスト盛り合わせ
Today’s special antipasto platter



ヴェネチア風と言えば、
神楽坂に住んでいた時に2回程お邪魔した
ステファノもおススメです!
一口に、イタリアンといっても和食にも地方色等があるように、
いろいろあるわけですね。

そう、日本に居れば、
クオリティの高い世界中の料理を食べることができる幸せが。
しかも、まずいって思うお店を探すほうが大変ですよね。
つくづく食に恵まれた国だと思います。

Talking about Venetian style, I enjoyed dinner @ Ristorante STEFANO twice when I lived in Kagurazaka - I think it's worth going.

Italian dishes also have a wide variety like various Japanese cuisines.
If you are living in Japan, you surely must be happy with enjoying top quality dishes all over the world.

I can say it's difficult to find restaurants or taverns serving bad food, especially in Tokyo.




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