味わったのは日本に出回ってない貴重なワインばかり。
-「雑味がない」のが良いワインである。
- 今やカバはシャンパンに負けないクオリティーのものがある。
- スペインワインが来ている。
個人的にはこのイタリアの赤がもう、大好きな味!
まろやかでプルーンのような果実味。喉を通った後に鼻に抜ける香りがすごい。
最後のパーカーポイント90点のワインも素晴らしかった。
個人的には、ワインの詳しい知識はなくとも、自分の舌が美味しいものを飲むので良いと思う。
でも、ワインに限らずちょっとした見極めのコツを知れば、ますます人生豊かに。
FYI
ちなみに素敵なワインバーのお隣は、あのロボットレストラン!!
知らないうちにロボに手を繋ながれてた(記憶なし)。
いろいろありの新宿歌舞伎町はスゴい街だ。(基本、苦手デス)
I enjoyed wine last Saturday @ Luce, a fabulous wine bar in Shinjuku,
いろいろありの新宿歌舞伎町はスゴい街だ。(基本、苦手デス)
where we tasted 4 kinds of rare wine
which are not imported to Japan in commercial.
The below for my memo
- Excellent wines have “clear” taste
without other unpleasant bitterness
- Some Cava are in no manner inferior
than champagne now.
- Spanish wines are now attracting
attention.
I loved the Italian red one which had
amazing smooth aroma of fruity prune from throat to nasal passage after a
sip.
Of course, the last red Spanish wine
was also incredible - Robert Parker gives 90 points to this one.
I think it’s OK to enjoy wine with
your palate without using your head so much.
But if you know several very good
ways to find out something special, which makes your life enriched.
Next building of that stylish wine bar is "Robot Restaurant" !!
- I did not remember holding my hand with a Robo...
That's Kabuki-cho, anything goes world. Usually I stay away from that chaotic town.
FYI : Useful website for visitors to
Japan; Tokyo food
page
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